Veelgestelde vragen

 

Waarom komt de alcohol in een andere bestelling?

I.v.m. veiligheidsmaatregelen tijdens vervoer wordt de desinfecterende alcohol in een aparte zending met een andere vervoerder verzonden. Wanneer u een handdispenser besteld heeft wordt de desinfecterende alcohol dezelfde dag aan u verzonden.

Let op: de desinfecterende alcohol wordt op werkdagen tussen 17.00 en 22.00 uur bij u geleverd. Geef in uw bestelnotitie aan indien u wilt dat de alcohol op een andere locatie geleverd moet worden, bijvoorbeeld bij u thuis (noteer hierbij ook straat, huisnummer, postcode en plaatsnaam).

Indien de alcohol op dezelfde locatie geleverd moet worden als uw dispenser(s) dan kunt u de bestelnotitie leeg laten.

Onze partner zal u telefonisch benaderen wanneer u niet op de locatie aanwezig bent op het door u aangegeven telefoonnummer. De leverancier laat de alcohol niet onbewaakt achter. U kunt natuurlijk ook uw totale bestelling ook bij ons in Soest afhalen.

 

Wat is de levertijd?

De zwart, witte en RVS standaard + dispenser hebben wij al op voorraad. Wanneer u die vandaag besteld worden ze diezelfde week verzonden. De inhoogte verstelbare standaard worden vanaf 15 juli verzonden. 

Is de alcohol veilig op de huid te gebruiken?

Ja, de alcohol die wij leveren bestaat uit 80% ethanol. Hierdoor is hij veilig te gebruiken op de huid, plakt niet en trekt al binnen 30 seconde in. 

Het product is van zuivere kwaliteit en niet agressief.

Wat krijg ik standaard meeverzonden?

Wanneer u een standaard besteld krijgt u bij de metalen standaarden stickers meegeleverd die u op de standaard kunt plakken. De dispenser met sensor krijgt u meegeleverd net als adapter. 

Zelf moet u nog los de alcohol bestellen en wanneer u de dispenser draadloos wilt gebruiken 4xC batterijen aanschaffen. 

Kan ik mijn bestelling op komen halen?

Jazeker,  u kunt uw bestelling ophalen aan de koningsweg 16 in Soest. Laat in uw bestelling weten dat u de bestelling op wilt komen halen en wij zullen contact met u opnemen om een dag en tijdstip af te spreken. 

Ik wil graag mijn bestelling annuleren

U kunt uw bestelling tot 30 dagen na uw plaatsing annuleren, lees hiervoor ons retourbeleid

Mijn dispenser of standaard is defect

Wat vervelend. Stuur een mail naar info@handdispenser.nl of stuur ons het defecte product retour via ons retourbeleid. We zullen u een passende oplossing bieden. 

Handdispenser.nl

Koningsweg 16,

3762 EC Soest

Pin It on Pinterest

Share This